våra tjänster, individ

ellipso handlar om utveckling av individer och verksamheter.

Utveckling av människor, verksamheter och organisationer och därmed också det mänskliga mötet på olika sätt. Vi har lång och bred erfarenhet av utveckling inom såväl näringsliv som offentlig sektor.

ellipso AB erbjuder tjänster för att hjälpa till med utveckling inom olika områden och på olika sätt. Vi har förutom vår erfarenhet också bra strukturkapital och ett betydande nätverk inom regionen och även nationellt.

I mötet med den enskilda människan ger vi inspiration och stöttning – coaching! – så att individen kan blomma ut till sin fulla potential. För oss har varje individ oändliga möjligheter att utvecklas. Samma utgångspunkt har vi i mötet med en personalgrupp eller en hel organisation. Vi har verktygen som kan få just din arbetsplats att fungera bättre och bli effektivare.

ellipso AB kan också hjälpa till med omställningsprocesser, konflikthantering och med att skapa den viktiga balansen mellan arbete och fritid. Vi som jobbar med ellipso ABhar en bred erfarenhet av att leda och utveckla människor. Vi är måna om att vara flexibla i förhållande till kundens önskemål/behov och att skapa en bästa möjliga lösning.


”Jag har gått en internationell coachsutbildning steg 1 för Skandinaviska Ledarhögskolan som samarbetar med International Coaching Community (ICC). Denna coachutbildning är kvalitetssäkrad på nivå 1 av EMCC.”


På gång…

Hitta information om: